Lewis | Lisse

Cursus ontspannen leven met je hond (wachtlijst)

Merk jij dat je hond niet relaxed is? Reageert hij snel op prikkels? Is het wandelen een bron van stress en frustratie? Heb je het gevoel dat je je hond niet begrijpt en dat je niet goed weet waarom hij altijd ‘aan’ staat? Dan is het tijd om daar iets aan te doen! Met deze complete cursus leer jij weer ontspannen leven met je hond! 

Het is momenteel niet mogelijk om je aan te melden omdat er al een groep is gestart. De tweede ronde van deze cursus start op 15 januari. Meld je nu vrijblijvend aan voor de wachtlijst en ontvang als eerst een mail zodra de ticketverkoop start. Er zijn 10 plekken beschikbaar!

IN DEZE CURSUS LEER JE...

vrouw knuffelt jonge hond

Een ontspannen hond?

Het is best een heftige wereld waarin we leven. Ook voor onze honden. Waar honden vroeger als werkdier werden ingezet en een duidelijke taak hadden, zijn het nu huisdieren waarvan we verwachten dat ze zich rustig en relaxed gedragen. Toch ervaren veel hondeneigenaren problemen met hun hond. De hond lijkt altijd ‘aan’ te staan, reageert heftig op kleine prikkels en soms snap je niet wat hij nodig heeft om wat relaxter te zijn. Tijd om daar verandering in te brengen! 

Herken jij dit?

Dan is deze cursus dé manier om weer meer rust en ontspanning in het leven van je hond te krijgen!

Persoonlijke begeleiding

In deze cursus staat persoonlijke begeleiding voorop. Een maand lang loop ik met jullie mee. We kijken naar wie jouw hond is. Wat is zijn ras en waar komt hij vandaan? Wat heeft jouw hond nodig om zich voldaan en tevreden te voelen? Hoe zit het met de fysieke gesteldheid van je hond? Wat zijn triggers waarop hij snel reageert en hoe kan je dat voorkomen? In deze cursus kijk ik met je mee en stel ik trainingsplannen op maat op, om te zorgen dat jij meer inzicht krijgt in je hond en het leven met je hond weer relaxter wordt. 

trajecten-hondengedragscoach-lisse-van-de-groep-2.png
Lewis | Lisse

Voor 347 EUR krijg je:

Reviews