Online puppycursus

Je hebt een puppy! Zo’n heerlijk, schattig beestje in huis is natuurlijk geweldig, maar hoe ga je het eigenlijk allemaal aanpakken? Hoe zit het met zindelijkheidstraining, de bench, socialisatie, loslopen, enzovoorts? Hoe zorg je ervoor dat jouw hond opgroeit tot een sociale, vriendelijke en fijne kameraad voor het leven? Dát is precies wat je in deze online puppycursus allemaal gaat leren. Ik vertel je álles wat je moet weten aan het begin van jullie leven samen.

Wat leer ik in deze cursus?

Iedereen vindt puppy’s geweldig, maar zodra je pup in huis komt, komen de vragen ook. Hoe krijg ik ‘m zindelijk? Hoe zorg ik dat hij niet constant op ons nieuwe kleed plast? Hoe zorg ik ervoor dat mijn hondje sociaal gedrag vertoont richting andere mensen en dieren? Wat moet ik doen als mijn hondje constant in mijn armen bijt? No worries, dit zijn logische vragen voor puppyeigenaren en gelukkig komen alle antwoorden op deze vragen langs in deze online puppycursus.

Waarom een online puppycursus?

Ik wil je graag meenemen in de wereld van je puppy. Hoe beleeft hij de wereld om zich heen? Hoe leert hij dingen aan? Voor jou, als eigenaar van een puppy, is het vooral heel belangrijk dat je je pup leert begrijpen. En dat hoeft niet per se in de vorm van een groepscursus! In deze online puppycursus leer je hoe jouw puppy communiceert en hoe je hem de beste basis kunt meegeven. De cursus bevat ook een werkboek met concrete oefeningen waardoor je, net als bij een ‘live’ puppycursus gewoon in de praktijk aan de slag kunt. Bovendien mag je mij altijd via de e-mail vragen stellen, waardoor je gewoon een hulplijn bij de hand hebt.

Laagdrempelig, nuttig en enorm uitgebreid: dat is deze online puppycursus!

De online puppycursus bestaat uit 9 modules én een extra video! Dit is wat er allemaal aan bod komt.

Module 1: Het nest. In deze module vertel ik je alles over het belang van de eerste 12 weken van het leven van je puppy, welke socialisatiefasen een puppy doorloopt en waarom de periode in het nestje zo’n grote invloed heeft op de rest van het leven van je hond.

Module 2: Welkom thuis, puppy! De eerste 24 uur: hoe pak je die aan? Dat leer je allemaal in deze module!

Module 3: Rust, reinheid regelmaat. Hoe belangrijk is slaap eigenlijk voor een puppy? Hoeveel moet je pup überhaupt slapen? En hoe breng je een ritme aan in het leven van een jonge hond? Dat komt allemaal langs in module 3.

Module 4: Zindelijkheid. Hoe krijg je je puppy zindelijk? Hoe moet je reageren als je hondje binnen heeft gepoept of geplast? Ik vertel het je in deze module!

Module 5: De bench. Module 5 gaat over de bench. Ik vertel je over de voordelen van de bench en ik vertel hoe de bench je kan helpen in het proces van zindelijkheid, zelfstandigheid en rust!

Module 6: Naar buiten met je pup. Je gaat naar buiten met je pup. Maar hoe leer je je hondje nu precies om bij je te blijven en netjes mee te lopen aan de riem? Dat ga je allemaal ontdekken in deze module.

Module 7: Goede socialisatie. Module 7 gaat over een goede socialisatie. Want wat is dat nou eigenlijk? Een goede socialisatie? En wat kan je eraan doen om te zorgen dat je hond zich zo sociaal en vriendelijk mogelijk gedraagt?

Module 8: Omgaan met ongewenst gedrag & impulscontrole. Hoe ga je om met ongewenst gedrag bij je puppy (bijtgedrag bijvoorbeeld) en hoe kan je je hondje leren om niet op iedere prikkel te reageren? Dat komt allemaal langs in module 8.

Module 9: Alleen thuisblijven. Module 9 gaat over alleen thuisblijven. Hoe leer je je puppy aan om alleen thuis te blijven? Wat zijn de do’s en de don’ts? Waar moet je op letten om te zorgen dat je hond uiteindelijk lekker gaat slapen wanneer jij even de deur uit bent?

Extra video: Lichaamstaal. In deze extra module leer je alles over de lichaamstaal van je hond. Hoe communiceert je hond met zijn lichaam en hoe herken je stresssignalen? Handig om je eigen hond beter te leren lezen én om te begrijpen wat andere honden die jullie tegenkomen communiceren.

Voor 97 EUR krijg je:

Reviews