Aanbod

Iedere hondeneigenaar loopt wel eens tegen problemen aan met zijn/haar hond. Wil je graag begeleiding bij het gedrag van jouw hond? Dan help ik je heel graag! 

Op deze pagina ontdek je op welke manieren ik jou kan helpen. Als verlatingsangstexpert help ik jou graag bij de verlatingsangst van je hond. Dit kan in de vorm van een verlatingsangsttraject. Loop je tegen andere gedragsproblemen aan, zoals trekken aan de lijn, je hond luistert niet bij andere honden of je hond blaft, dan past een gedragstraject misschien beter. Wat je ook kiest, in iedere vorm van mijn aanbod staat het welzijn van hond en eigenaar voorop

Hieronder vind je een overzicht van mijn aanbod. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op! Ik denk heel graag met je mee wat de beste manier is om jullie verder te helpen.

Kan jouw hond niet alleen thuisblijven? Kan je niet even snel naar de supermarkt, de kinderen naar school brengen of zelfs even de vuilnisbak buiten zetten? Als opgeleid verlatingsangstexpert weet ik hoe ik jou en je hond hierbij kan helpen!

Loop jij tegen gedragsproblemen aan met je hond, zoals ernstige angst, een gebrek aan contact met je hond, uitvalgedrag of zelfs agressie? Tijdens een gedragstraject kijken we samen naar de oorzaak van het probleemgedrag, waardoor je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn geholpen bent.

Heb jij vragen over het gedrag van je hond, maar is een gedragstraject een stap te ver? Dan kan je kiezen voor een videocall van een half uur of een uur. Ook als je nog geen hond hebt, maar je advies wil over de keuze voor jouw toekomstige hond, kan ik je helpen met een videocall.

Academie Lisse van de Groep - Online hondencursussen

Wil jij meer weten over hondengedrag? Bekijk dan mijn online cursussen, vol videomateriaal, praktische opdrachten én de mogelijkheid om mij al je vragen te stellen via de mail.