Videocalls - Hondengedragscoach Lisse van de Groep

Videocall

Je zou wel eens wat vragen willen stellen over je hond. Er zijn een aantal dingen waar je tegenaan loopt met je hond, maar vindt het boeken van een traject (nog) een te grote stap. Dan kan je bij mij terecht voor een videocall! Tijdens een videocall kan je mij in een half uur of een uur tijd alles vragen wat je wil vragen over jouw hond. Ook kan je een videocall inplannen als je nog geen hond hebt, maar je er wel eentje wil!

Herken jij dit?

Dan kan ik je helpen! Tijdens een videocall beantwoord ik je vragen en geef ik je advies hoe jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst geholpen bent bij hetgeen waar jij met je hond tegenaan loopt.

Laagdrempelige begeleiding

Soms is het inschakelen van een gedragsdeskundige al een drempel op zich. In de ideale wereld heeft niemand een gedragsdeskundige nodig en gedraagt elke hond zich voorbeeldig. Maar hé, we zijn soms net mensen. En dus is het fijn als je iemand op laagdrempelige wijze om hulp kunt vragen! Tijdens een videocall help ik jou op weg tijdens de vragen die je hebt over jouw hond. Aan het einde van de call geef ik je een advies op maat, zodat je weet welke stappen jij ná de call het beste kunt ondernemen om écht geholpen te zijn.

Wat krijg je tijdens een videocall?

Let op: een videocall is geschikt om in kaart te brengen welke vorm van hulp passend is voor jou óf om laagdrempelige vragen over jouw hond te beantwoorden. Een videocall is nooit voldoende om ernstige gedragsproblemen op te lossen.

Videocalls

Videocall half uur

Wat krijg je?

Kosten: 50 EUR

Videocall uur

Wat krijg je?

Kosten: 80 EUR