Gedragstraject

Loop je met jouw hond tegen gedragsproblemen aan waar je graag mee aan de slag wil? Of het nu gaat om angst, bezitsagressie, moeite hebben met bezoek, uitvalgedrag of andere problemen tijdens het wandelen met je hond… ik help je heel graag verder! Tijdens een gedragstraject gaan we samen op zoek naar de oorzaak van het gedrag van je hond. Als jij weet waar het gedragsprobleem vandaan komt, weet je namelijk ook hoe je je hond hier op de lange termijn in kunt helpen.

Herken jij dit?

Dan help ik je heel graag. Samen duiken we een laag dieper, zodat we ontdekken waarom jouw hond doet wat hij doet. Pas als we dat weten, kunnen we aan de slag met een oplossing die écht werkt.

Geen symptoombestrijding

Honden hebben altijd een reden voor hun gedrag. Of jouw hond nou trekt aan de lijn, uitvalt naar andere honden of angstig is, er is een reden waarom hij dit gedrag laat zien. Als we té oppervlakkig naar het gedrag van jouw hond kijken, kunnen we het gedrag “oplossen” met symptoombestrijding. Denk aan een anti-trekriem voor een hond die aan de lijn trekt. Het gedrag zal misschien eventjes stoppen, maar de oorzaak van het probleem (=WAAROM trekt je hond eigenlijk aan de lijn?) is daarmee niet opgelost. Grote kans dat het gedrag daarom binnen de kortste keren weer terug is. 

Ik wil het graag anders doen. Samen bekijken we het complete plaatje en gaan we op zoek naar de oorzaak van het gedrag van jouw hond. Dit betekent dat ik ook kijk naar het fysieke welzijn van je hond en dat we mogelijk een dierenarts betrekken in het traject. Want een hond die bijvoorbeeld agressief gedrag vertoont vanwege pijn, is niet geholpen bij een trainingsmethode om de agressie te stoppen. Die is geholpen bij een oplossing voor zijn fysieke pijn! Kortom: we bekijken het complete plaatje en gaan echt de diepte in. Geen symptoombestrijding, maar het probleem aanpakken bij de kern! 

hond trekt aan de riem

Wat verwacht ik van jou?

Traject LITE

Wat krijg je?

Kosten: 450 EUR

Meest gekozen

TRAJECT BASIS

Wat krijg je?

Kosten: 650 EUR

Traject PREMIUM

Wat krijg je?

Kosten: 799 EUR

Reviews

Ik neem alleen gedragstrajecten aan binnen een straal van 15 minuten rijden vanaf Amersfoort. Reiskosten bedragen €0,27 per kilometer