Minicursus Lichaamstaal

Zie je het gedrag van je hond niet altijd goed aankomen of ben je benieuwd hoe jij je hond beter leert begrijpen? Dan zit je hier goed, want in deze minicursus ‘Lichaamstaal’ vertel ik je hoe je de lichaamstaal van jouw hond veel beter kunt begrijpen!

Let op: heb je de cursus ‘Ontspannen wandelen met je hond’ al gekocht? Koop deze cursus dan niet. Deze minicursus is namelijk de eerste module van de cursus ‘Ontspannen wandelen met je hond’.
Twijfel je of de cursus ‘Ontspannen wandelen met je hond’ iets voor jou is? Dan is deze minicursus ideaal om eens te kijken of dit iets voor je is.

Wat leer ik in deze cursus?

Hondentaal is lichaamstaal!

Honden communiceren met hun lichaam. Het is dé manier waarop ze laten weten hoe ze zich voelen en hun lichaamstaal kondigt aan wat ze gaan doen. Als jij de lichaamstaal van je hond beter leert begrijpen, kan je veel beter herkennen welke situaties wél en juist niet prettig zijn voor jouw hond. Zo kan je vervelende situaties voorkomen en kan je de situaties opzoeken waar jouw hond echt blij van wordt.

Herken jij dit?

Dan is deze cursus écht iets voor jou!

Deze module is onderdeel van de cursus ‘Ontspannen wandelen met je hond’, maar je kunt de module nu ook los kopen. In deze losse module leer je de lichaamstaal van je hond herkennen en begrijpen. Besluit je na deze module om tóch de cursus ‘Ontspannen wandelen met je hond’ te volgen? Dan kan je die ná het volgen van deze losse module met korting alsnog aanschaffen!

Voor 15 EUR krijg je:

Reviews