Hondencursus Amersfoort

hondengedragscoach lisse van de groep
Delen:

Wil jij een hondencursus in Amersfoort volgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied zowel online hondencursussen aan, als gedragstherapie in Amersfoort. Heb jij een hond met gedragsproblemen en wil je graag met dit gedrag aan de slag? Dan help ik je graag verder!

Hondengedragsdeskundige Amersfoort

Als hondengedragsdeskundige in Amersfoort help ik mensen bij het gedrag van hun hond. Ik ben gespecialiseerd in verlatingsangst bij honden, maar ik werk ook met andere problemen, zoals:

 • uitvallen aan de lijn
 • geen sociaal gedrag richting andere dieren/mensen
 • agressie
 • trekken aan de riem
 • voernijd/bezitsagressie
 • een gebrek aan impulscontrole bij honden

Hondencursus volgen

Als je een hondencursus wil volgen, heb je twee opties: je kunt voor een live cursus gaan, of je kunt een online cursus volgen. Ik bied diverse online cursussen aan, waarin je zelfstandig aan de slag kunt met het gedrag van je hond. Bij al mijn online cursussen heb je de mogelijkheid om mij vragen te stellen via de mail. Je hebt dus altijd een hulplijntje bij de hand.

Ik bied de volgende online hondencursussen aan:

 • Online cursus Verlatingsangst. In deze cursus help ik mensen wiens hond niet alleen kan blijven. Ik help je om te bepalen wat het startpunt is om te gaan trainen en samen stellen we een stappenplan op maat op, zodat jouw hond ontspannen en stressvrij kan leren om alleen thuis te blijven (we laten je hond dus niet gewoon blaffen en we leiden ‘m ook niet af met koekjes of botjes).
 • Online cursus Ontspannen wandelen met je hond. Trekt je hond aan de lijn? Valt je hond uit naar andere honden? Heb je geen contact met je hond tijdens het wandelen? Dan ben je geholpen met deze cursus. Ik leg je uit hoe het wandelen met je hond weer ontspannen en leuk wordt.
 • Online cursus Impulscontrole. Staat jouw hond altijd ‘aan’? Pakt je hond zijn rust niet? Reageert jouw hond op elke prikkel? In deze cursus ontdek je hoe jouw hond meer rust leert pakken, minder reactief is en ontspannener is.
 • Online puppycursus. Alles weten over een goede start met jouw puppy? Meer leren over zindelijkheid, socialisatie, habituatie, alleen thuis leren blijven en de eerste 24 uur in huis met jouw pup? Dan is deze cursus perfect voor jou.
 • Online minicursus Lichaamstaal. Hondentaal is lichaamstaal. En daarom is het essentieel dat jij de taal van jouw hond leert spreken: lichaamstaal. In deze minicursus neem ik je mee in de manier waarop honden communiceren, zodat jij je hond beter begrijpt.

Hondencursus privé

Wil je liever privé begeleiding bij het gedrag van jouw hond? Dan help ik je graag verder. Je kunt bij mij terecht voor een verlatingsangsttraject, een gedragstraject of een videocall. Tijdens een verlatingsangsttraject help ik je minimaal 4 weken lang, 7 dagen per week, om jouw hond op een stressvrije manier alleen te leren zijn. Een gedragstraject is geschikt als jouw hond een gedragsprobleem heeft waar je graag aan wil werken. Denk aan uitvalgedrag, agressie of niet-sociaal gedrag. Een videocall is geschikt als je laagdrempelig advies wil over het gedrag van je hond. Na een videocall is het altijd nog mogelijk om alsnog een traject te starten.

Cursus over honden in Amersfoort

Wil jij een cursus over honden volgen in Amersfoort? Ik help je graag! Bekijk mijn online cursussen of vraag een traject aan. Ik help je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *