Hondengedragsdeskundige regio Amersfoort en Utrecht

Hondengedragsdeskundige Lisse van de Groep
Delen:

Ben jij op zoek naar een hondengedragsdeskundige in de regio Amersfoort en Utrecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn naam is Lisse van de Groep en ik werk als hondengedragsdeskundige in Amersfoort en omstreken.

Hondengedragsdeskundige in Amersfoort

Als hondengedragsdeskundige in Amersfoort help ik mensen die problemen ervaren met hun hond. Hoe groot of klein die problemen ook zijn, ik help je er graag bij. Het doel is in ieder geval hetzelfde: dat jij en je hond weer op een ontspannen manier van elkaar kunnen genieten! Mijn aanbod bestaat uit het volgende:

  • Live consulten. Deze consulten zijn losse sessies van 1,5 uur waarbij ik bij jou thuis langskom. We gaan praktisch aan de slag en je krijgt na afloop van mij een verslag waarin precies beschreven staat wat jouw plan van aanpak is.
  • Gedragstrajecten. Is het gedragsprobleem van jouw hond complex en heb je meer dan één les nodig om hiermee aan de slag te gaan? Dan kan je een gedragstraject boeken. Een gedragstraject bestaat uit 4 lessen en is altijd te verlengen.
  • Verlatingsangsttrajecten. Ik ben gecertificeerd verlatingsangstexpert en help jou graag als je hond verlatingsangst heeft. Je kunt hierbij kiezen uit een traject van 4, 6 of 8 weken.
  • Videocalls. Is het niet nodig dat ik bij je langskom, maar heb je wel vragen die je eens met een hondengedragsdeskundige zou willen overleggen? Dan kan je een videocall boeken van een half uur of een uur.
  • Online cursussen. Wil je graag zelf aan de slag? Dan kan je één van mijn online cursussen volgen.

Een overzicht van mijn aanbod vind je op deze pagina.

Hondengedragsdeskundige met oog voor de kern

Een hond kan ons niet in woorden uitleggen wat hem dwarszit en waarom hij bepaald gedrag vertoont. Dit maakt het voor veel eigenaren lastig om hun hond te begrijpen. Waarom gedraagt hij zich zo? Als hondengedragsdeskundige in de regio Amersfoort en Utrecht help ik jou om je hond te begrijpen, zodat je snapt wáár het gedrag van je hond vandaan komt. Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar achterhaal wat de kern van het probleem is. Zo werken we ook aan een duurzame oplossing die blijvend is.

Ik wil hulp bij het gedrag van mijn hond

Wil jij hulp bij het gedrag van jouw hond? Als hondengedragsdeskundige uit Amersfoort en omstreken help ik je heel graag verder. Je mag altijd contact met mij opnemen. Je kunt mij ook volgen op Instagram, waar ik als hondengedragsdeskundige regelmatig tips deel voor hondeneigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *