Hondengedragscoach regio Amersfoort en Utrecht

Hondengedragsdeskundige Lisse van de Groep
Delen:

Ben jij op zoek naar een hondengedragscoach in de regio Amersfoort en Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mijn naam is Lisse van de Groep en ik werk als hondengedragscoach in de regio Amersfoort en Utrecht.

Hondentrainer in Amersfoort

Als hondentrainer in Amersfoort help ik jou bij het gedrag van je hond. Ik kan je helpen bij verschillende gedragsproblemen, zoals agressie, reactiviteit, verlatingsangst, ontspannen leren wandelen met je hond, en nog veel meer. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de kern van het probleem: waarom doet je hond wat hij doet? Zo voorkom je dat je bezig bent met het aanleren van trucjes of met symptoombestrijding. We pakken problemen bij de oorzaak aan, waardoor je een mooie basis neerlegt voor gedragsverandering op een positieve manier.

Mijn aanbod als hondengedragsdeskundige

Heeft jouw hond gedragsproblemen en wil je graag met een hondengedragsdeskundige uit de regio Amersfoort en Utrecht aan de slag? Ik kan je helpen met het volgende:

  • Losse consulten. Hierbij kom ik bij je langs en krijg je een los consult van 1,5 uur.
  • Gedragstrajecten. Bij een gedragstraject gaan we minstens 4 opeenvolgende lessen aan de slag met het gedragsprobleem van je hond.
  • Puppytraject. Heb je een pup en wil je een goede start maken? Dan kan je bij mij terecht voor een puppytraject. Je kunt overigens ook kiezen voor mijn online puppycursus!
  • Verlatingsangsttrajecten. Ik ben verlatingsangstexpert en opgeleid bij Julie Naismith. Ik verzorg trajecten voor hondeneigenaren die een hond hebben met (extreme) verlatingsangst.
  • Videocalls. Wil je geen live sessie boeken, maar wil je eerst via een videocall mijn advies inwinnen? Dat kan ook. Je kunt kiezen voor een call van een half uur of een call van een uur.
  • Online cursussen. In mijn online academie vind je mijn aanbod aan online cursussen. Ik help je om meer ontspannen te wandelen met je hond, om de lichaamstaal van je hond beter te leren begrijpen en ik

Meer informatie over mijn aanbod als hondengedragscoach in de regio Amersfoort en Utrecht vind je hier.

Contact

Wil je contact omdat je tegen problemen aanloopt met jouw hond? Dan kan je bij mij terecht. Je kunt via mijn contactpagina een berichtje sturen. Ik beantwoord je mail meestal binnen 48 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *