Online puppycursus

blonde puppy ligt op de grond en kijkt in de camera
Delen:

In mijn online puppycursus leer je hoe je een heerlijke start kunt maken met jouw puppy. Zo heb je een goede basis met je pup en kan je een leven lang van jouw hond genieten! Benieuwd naar mijn online puppycursus? Lees dan snel verder!

Puppycursus

Heb jij een puppy? Super leuk! Een puppy in huis hebben is heerlijk, maar het is ook heel intensief. Je puppy is eigenlijk nog een baby en hij moet nog van alles leren. Om je daar een handje bij te helpen, heb ik voor jou de online puppycursus ontwikkeld, zodat je precies weet hoe je een goede start kunt maken met jouw puppy.

Waarom is een puppycursus belangrijk?

De eerste maanden van het leven van je hondje zijn de belangrijkste maanden van zijn leven. In deze periode wordt de basis gelegd voor jouw hondje. Het zijn de weken en maanden waarin je je puppy socialiseert (kennis laat maken met levende wezens) en habitueert (kennis laat maken met situaties en objecten). Je kunt je voorstellen dat als dat op een goede en verantwoorde manier gebeurt, dat je daar een leven lang profijt van hebt. Het is dus belangrijk dat die socialisatie- en habituatieperiode goed verloopt!

In de online puppycursus vertel ik je precies waar je op moet leren om te zorgen dat jouw puppy goed en verantwoord gesocialiseerd wordt. En dat is veel complexer dan hem meenemen naar de winkel of naar het schoolplein!

Wat leer ik in de online puppycursus?

In mijn online puppycursus leer je alle puppybasics, zoals:

  • Socialisatie (ontspannen leren omgaan met levende wezens)
  • Habituatie (ontspannen leren omgaan met situaties en objecten)
  • Zindelijkheid
  • Benchtraining (maar alleen als jij en je pup dat willen!)
  • Alleen thuisblijven
  • Omgaan met ongewenst gedrag
  • Ontspannen wandelen, zowel los als aan de riem
  • De lichaamstaal van je puppy leren begrijpen, zodat je weet wat hij wel en niet fijn vindt
  • Het creëren van een ritme
  • Alles over de eerste 24 uur met je pup

Kortom: in deze puppycursus leer jij alles wat je moet weten als jij een puppy in huis hebt!

Puppycursus: begeleiding in de opvoeding van je pup

Het hebben van een puppy is geweldig, maar zodra de pup zijn pootjes over de drempel zet, beginnen de eerste vragen. Hoe kom ik de eerste nacht door? Moet hij wel of niet in de bench? Hoe krijg ik mijn puppy zindelijk? Hoe socialiseer ik hem goed? Moet ik hem wel of niet loslaten tijdens het wandelen?

In de online puppycursus krijg je een antwoord op deze vragen. En kom je er zelf niet uit? Dan mag je mij als cursist van de online puppycursus altijd mailen met je vragen. Ik ben jouw hulplijntje en help je graag op weg! Van harte welkom bij de online puppycursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *