Passeren kan je leren (actie)

Is het passeren van andere honden, fietsers of andere vormen van afleiding lastig voor jouw hond? Zie je er tegenop om met je hond naar buiten te gaan omdat het passeren zo lastig is? Dan heb ik goed nieuws voor je, want passeren kan je leren! Tijdens de vorige ronde van deze cursus deden er maar liefst 200 razend enthousiaste cursisten mee en de reviews liegen er niet om. Dit wil je niet missen! 

Wat leer ik in deze cursus?

Passeren kan je maar beter leren, want...

De straten in Nederland zijn overvol! Als je in ons kleine landje een wandeling gaat maken met je hond, kom je ongetwijfeld prikkels tegen. En of dat nu andere honden zijn, of fietsers, scooters of kinderen op stepjes… helemaal ontwijken dat je iets tegenkomt, lukt bijna niet. Misschien heb je jezelf aangeleerd om je om te draaien als je een prikkel ziet, zodat je er niet langs moet. Misschien weet je precies wat de rustige tijden zijn op jouw wandelroute, zodat je zo min mogelijk prikkels hoeft te passeren. Je hebt zo je maniertjes gevonden om ermee om te gaan. 

Maar wat als tóch een lastige prikkel tegenkomt en je kunt er niet omheen? Dan kan je maar beter weten hoe je ontspannen kunt passeren!

Herken jij dit?

Dan is deze cursus écht iets voor jou!

In de Instagramcursus ‘Passeren kan je leren’ gaan we door middel van praktische oefeningen aan de slag met het passeren van andere honden, fietsers, scooters en wat voor prikkels jouw hond dan ook lastig vindt. Want geloof me – passeren kan je leren! En het heeft álles te maken met timing, het hebben van een goed plan, ontdekken hoe je jouw hond kunt motiveren en oefenen, oefenen, oefenen. En dat is precies waar ik je bij ga helpen! 

De cursus ‘PASSEREN KAN JE LEREN’ IS EEN INSTAGRAMCURSUS

Wanneer je deze cursus aanschaft, ontvang je een link naar een besloten Instagramaccount. In dit account vindt de cursus plaats.

  • De cursus start op 1 juli 2024 en duurt 14 dagen lang. 
  • Op het besloten Instagramaccount ontvang je 14 dagen lang elke dag een oefening waar je mee aan de slag mag gaan, plus een hoop achtergrondinformatie waardoor je beter begrijpt wát passeren nu zo lastig maakt voor honden. 
  • Je kan alle oefeningen uit de cursus gewoon tijdens je normale wandelingen met je hond doen. Als je gewoon regelmatig lekker wandelt met je hond, kost de cursus je qua praktische oefeningen dus geen extra tijd.
  • De cursus is ook te volgen als jouw hond niet met voertjes te trainen is. 
  • Geen tijd om in de twee weken vanaf 1 juli met het cursusmateriaal aan de slag te gaan? Geen zorgen. Je houdt toegang tot het account t/m 1 oktober 2024. 
  • In de tweede week van de cursus ga ik op woensdagavond 10 juli om 20 uur live op Instagram voor vragen. Dit wordt opgenomen en is achteraf terug te kijken. 

Voor 45 EUR krijg je:

Reviews