WIL JIJ ZONDER ZORGEN JE HOND ALLEEN THUIS KUNNEN LATEN?

Meld je dan aan voor de wachtlijst van mijn NIEUWE Cursus Verlatingsangst bij honden. Je ontvangt dan als eerste een mail wanneer de deuren opengaan, in de loop van november. 

Stuur me die mail!

Omdat ik mijn enthousiasme met je wil delen en wil vieren dat heel veel hondeneigenaren hun vrijheid weer terugkrijgen door deze cursus, ontvang je ook nog eens een bonus, namelijk:

  • Minicursus Lichaamstaal (t.w.v. 15 euro) 
 

Als jij je aanmeldt voor de wachtlijst, ben jij de eerste die de online cursus kan kopen! Bovendien genieten mensen die op de wachtlijst staan van extra korting. Wacht dus niet langer en schrijf je hieronder direct in! 


MISSCHIEN HERKEN JE DIT:

Als hondengedragsexpert én ervaringsdeskundige, heb ik alle kennis en oefeningen die je nodig hebt, in een cursus gebundeld. Zo zal je hond ontspannen thuis kunnen zijn en krijg jij je vrijheid terug. Vrijheid om even naar de supermarkt te gaan, om je kind naar school te brengen of om gewoon even met een vriendin een kop koffie te gaan drinken.

Waar wacht je nog op?

Meld je helemaal vrijblijvend aan voor de wachtlijst en ontvang een mail als de deuren opengaan, inclusief tijdelijke korting. Ik verklap alvast dat dit je enorm gaat helpen om die transformatie teweeg te gaan brengen!

Ik schrijf me in voor de wachtlijst: