Rust bij bel & bezoek!

Schiet jouw hond van 0 naar 100 zodra de bel gaat en/of er bezoek binnenkomt? Vind je het ingewikkeld om de rust bij je hond te bewaren wanneer de deurbel gaat en is bezoek ontvangen een enorme uitdaging geworden? In deze cursus leer ik je alles over het bewaren van de rust wanneer de deurbel gaat en/of er bezoek binnenkomt. 

Wat leer ik in deze cursus?

Rust bij bel & bezoek: het is zó belangrijk

In ieder huishouden gaat de deurbel wel eens. We nemen pakketjes aan, de buurvrouw komt iets vragen of er staat bezoek op de stoep. Wat als deze momenten iedere keer leiden tot stress? Dan wordt het ontvangen van een pakketje of het uitnodigen van bezoek al snel iets waar je tegenop kunt gaan zien. 

In deze cursus gaan we samen een plan op maat opstellen. Een plan waarin we gaan kijken wat jouw hond nodig heeft om zijn rust te bewaren als de bel gaat en/of als er bezoek binnenkomt, zodat dit voor iedereen (voor jou, voor je hond én voor degene die aanbelt) rustiger verloopt. Het kan echt! 

Herken jij dit?

Dan is deze cursus écht iets voor jou!

In de Instagramcursus ‘Rust bij bel & bezoek’ gaan we door middel van uitleg en praktische oefeningen aan de slag met zorgen dat je hond niet direct in die enorme stress schiet zodra de bel gaat. We kijken samen naar de achterliggende emotie van je hond (vindt hij het spannend of juist leuk als er bezoek binnenkomt?) en maken een plan wat we daarop aanpassen. Een plan dat werkt! 

De cursus ‘Rust bij bel & bezoek’ IS EEN INSTAGRAMCURSUS

Wanneer je deze cursus aanschaft, ontvang je een link naar een besloten Instagramaccount. In dit account vindt de cursus plaats.

  • De cursus start op 15 april 2024. Je hebt tot 1 juli de tijd om het cursusmateriaal op je eigen tempo te doorlopen. 
  • Op het besloten Instagramaccount vind je een heleboel video’s en opdrachten die jou helpen om je hond te trainen om rustiger te blijven en zich rustiger te voelen wanneer de bel gaat en/of wanneer er bezoek binnenkomt.  
  • De cursus is ook te volgen als jouw hond niet met voertjes te trainen is of wanneer je hond niet in de bench wil. 
  • Geen tijd om direct vanaf 15 april aan de slag te gaan met het cursusmateriaal? Geen zorgen. Je houdt toegang tot het account t/m 1 juli 2024. 
  • In de tweede week van de cursus ga ik op maandagmiddag 22 april om 16.00 uur live op Instagram voor vragen. Dit wordt opgenomen en is achteraf terug te kijken. 

Voor 47 EUR krijg je:

Reviews