Cursus verlatingsangst voorkomen

Heeft jouw hond geen verlatingsangst? Mooi! Dan wil je er ook alles aan doen om dat te voorkomen. In deze cursus leer ik je hoe je verlatingsangst kan voorkomen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen!

Wat leer ik in deze cursus?

cursus-verlatingsangst-voorkomen-3.jpg

Verlatingsangst: dat wil je niet!

Verlatingsangst is een heel complex gedragsprobleem. Als verlatingsangstexpert word ik dagelijks geconfronteerd met de intensiteit van dit gedragsprobleem. Baasjes kunnen geen kant op en dat levert veel stress op. Van alle gedragsproblemen die een hond kan hebben, vind ik verlatingsangst misschien wel de meest intense, omdat je zo veel vrijheid moet inleveren. Dat is ook de reden dat ik het heel belangrijk vind dat mensen weten hoe ze verlatingsangst moeten voorkomen.

Herken jij dit?

Dan is deze cursus écht iets voor jou!

In deze cursus leer ik je namelijk hoe je de ideale omstandigheden voor je hond creëert om alleen te blijven. Ik vertel je waar je op moet letten, hoe je goed kunt monitoren of je niet te snel of juist te langzaam traint én ik deel concrete trainingsplannen met jou. Zo kan je jouw hond vanaf het begin leren dat alleen thuisblijven het ideale moment is voor een dutje; en niet voor paniek!

Voor 24,99 EUR krijg je:

cursus-verlatingsangst-voorkomen-2.jpg

Reviews