Consulten & Trajecten

Iedere hond is anders, en bied ik ook verschillende consulten & trajecten aan. Je kunt mij om hulp vragen omdat je een puppy krijgt, maar ook omdat je hond niet alleen thuis kan zijn, omdat je hond druk is, of uitvalt aan de lijn. Je kunt hulp vragen voor een langere periode, maar je kunt ook gewoon één les afnemen. Je bent welkom met iedere hulpvraag, zolang je maar bereid bent om aan de slag te gaan met je viervoeter!

Ik werk niet volgens een vaste methode, want ik vind het fijn om naar jou en je hond te kijken en mijn werkwijze aan te passen op wat jullie nodig hebben. Wel werk ik graag op een positieve manier waarbij het welzijn van de hond altijd voorop staat. Hieronder vind je een overzicht van de trajecten die ik aanbied. Heb je daar vragen over? Neem dan gerust contact met me op! Ik denk heel graag met je mee wat de beste manier is om jullie verder te helpen.

Los consult

€85 incl. BTW en excl. reiskosten

Tijdens een los consult, gaan we aan de slag met jouw specifieke hulpvraag. Het maakt niet uit hoe klein of groot je hulpvraag is.

Wat krijg je?

 • Een één-op-één les van 1,5 uur waarin je alles kunt vragen wat je wilt.
 • Afspreken bij voorkeur bij jou thuis, zodat ik jou en je hond in jullie eigen omgeving zie. 
 • Je zit nergens aan vast. Je kunt het dus gewoon bij één les laten. 

Blijkt tijdens deze losse les toch dat je nog een les wil afnemen? Dat kan natuurlijk. Je kunt per losse les betalen, maar je kunt ook een traject starten. De wensen van jou en jouw hond staan altijd centraal!

Gedragstraject 4 weken

€299 (incl. BTW en excl. reiskosten)

Vertoont jouw hond probleemgedrag waar je mee aan de slag wil? Dan kan je bij mij een gedragstraject van 4 weken starten. Tijdens dit traject gaan we aan de slag met het probleemgedrag, maar gaan we ook een laagje dieper. Waarom vertoont jouw hond dit probleemgedrag en hoe kan ik jou en jouw hond niet alleen nu, maar ook op de lange termijn helpen? 

Wat krijg je?

 • Eén les van 1,5 uur en 3 lessen van ruim een uur.
 • Begeleiding tijdens de afspraken, maar ook daarnaast via WhatsApp. Je mag me alles vragen tussen de lessen door, zodat ik je ook op afstand blijf begeleiden.
 • Na elke les krijg je concrete punten waar je mee aan de slag kunt. 
 • Je krijgt waardevolle informatie over de oorzaak van het probleemgedrag en de lichaamstaal van jouw hond. 
 • Ik geef je veel kennis, waardoor je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn weet hoe je met het gedrag van jouw hond om moet gaan. 
 • Locatie in overleg. De eerste les kom ik altijd bij jullie thuis om jou en je hond in jullie eigen omgeving te zien.

De lessen hoeven niet in 4 opeenvolgende weken te worden gepland. Vaak heb je even de tijd nodig om alle informatie die ik je in de eerste sessie geef te laten zakken. De afspraken maken we in overleg. Het traject kan natuurlijk altijd verlengd worden met losse lessen als dat nodig is. 

Puppytraject

3 lessen voor €219 (incl. BTW en excl. reiskosten)

Het puppytraject is bedoeld voor mensen met een puppy jonger dan 6 maanden oud.

Wat krijg je?

 • 3 lessen: 1 les van 1,5 uur en 2 lessen van een uur.
 • Tips over alle “puppybasics”, zoals zindelijkheid, socialisatie, benchtraining (indien gewenst), informatie over hondentaal, begeleiding bij het wandelen aan de lijn en bij het loslopen en nog veel meer!
 • Je mag gedurende het traject al je vragen stellen op Whatsapp.
 • Concrete tips om mee aan de slag te gaan.
 • Locatie in overleg. De eerste les doen we bij voorkeur bij jou thuis, zodat ik jou en je hond in jullie eigen omgeving zie.

Je hoeft je lessen niet in 3 weken tijd op te maken. Liever niet zelfs! Je mag je lessen verspreiden over de eerste 6 maanden van het leven van je pup! Wil je daarna nog meer begeleiding? Dan kan je traject aanvullen met nóg een puppytraject, een los consult of een telefonische strippenkaart!

Telefonische strippenkaart

€50
(alleen voor mensen die al een los consult, een gedragstraject
of een puppytraject hebben gevolgd)

Heb je een traject of een losse les gevolgd, maar wil je af en toe nog even kunnen bellen wanneer je ergens tegenaan loopt? Dan is de telefonische strippenkaart iets voor jou.

Wat krijg je?

 • 75 belminuten die jij mag opmaken wanneer je wilt.
 • Je kunt de minuten verdelen over een heel jaar. Zo heb jij hulp op de momenten dat je dat ook écht nodig hebt!
 • Gesprekken duren minimaal tien minuten en ik houd bij wanneer je door alle 75 minuten heen bent.
 • Altijd een hulplijn bij de hand wanneer dat nodig is!

Video call

Half uur: €35 | Uur: €60

Heb jij vragen over het gedrag van je hond, maar wil je liever niet meteen een persoonlijk consult inplannen? Dan kan je een videocall van een half uur of een uur met mij inplannen. Natuurlijk zie ik jou en je hond  tijdens een video call niet in real life en kan ik dus niet voor iedere situatie een sluitend advies geven, maar wel kan ik je veel vertellen over hondengedrag, en je op die manier een stapje op weg helpen.

Wat krijg je?

 • Een half uur of een uur om al je vragen te stellen.
 • Voor we de call hebben vul je een formulier in met informatie over jouw hulpvraag. Zo kunnen we iedere minuut van jouw call optimaal gebruiken, omdat ik de belangrijkste informatie al heb doorgenomen.


Let op:
voor serieuze gedragsproblemen, zoals bijvoorbeeld agressief gedrag of angst, is een videocall niet geschikt. Ik raad je in dat geval aan om voor een los consult te kiezen.

Instagramcursus

€34,99

Volg je mij op Instagram? Binnenkort start er een nieuwe Instagramcursus over impulscontrole. De datum waarop de cursus start moet nog vastgelegd worden. 

De cursus vindt volledig plaats via Instagram en kost €34,99. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. De leeftijd van je hond maakt niets uit. Wil je op de hoogte blijven? Bekijk dan mijn Instagrampagina: @hondengedragscoachlisse 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Alle prijzen zijn inclusief €0,21 per kilometer aan reiskosten. Mijn werkgebied is alles binnen een straal van 30 minuten rijden vanaf Amersfoort.

Boek een traject