Verlatingsangsttraject - Hondengedragscoach Lisse van de Groep

Verlatingsangsttraject

Je hond heeft verlatingsangst. Je kunt niet even naar de supermarkt. De kinderen snel naar school brengen is een hele puzzel. Je moet altijd oppas regelen. En je hebt nooit even de vrijheid om te gaan en te staan waar je wil. En dat terwijl je hond zichtbaar in paniek is zodra jij aanstalten maakt om weg te gaan. Verlatingsangst is verschrikkelijk, voor de hond én voor de mens.

Herken jij dit?

Als gespecialiseerd verlatingsangstexpert help ik jouw hond om weer ontspannen te zijn terwijl jij even de deur uit bent.

Stressvrij & hondvriendelijk

Heb je wel eens het advies gekregen dat je je hond “gewoon moet laten blaffen”? Als je dit wel eens hebt geprobeerd, heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat het niet werkt. De methode waarmee ik werk is stressvrij en hondvriendelijk. We laten de hond dus absoluut niet blaffen. Het hele traject draait er juist om dat we zo min mogelijk (en het liefste helemaal geen) stress willen zien. Dit betekent automatisch dat het traject volledig op het tempo van je hond afgestemd is. Een verlatingsangsttraject is geen “quick fix”. Verlatingsangst is een complex probleem dat niet met een simpel trucje opgelost is. Houd er rekening mee dat je lang bezig bent om het te laten slagen en van die rottige verlatingsangst af te komen. Dit is de enige manier om ook te zorgen dat je op de lange termijn écht resultaat hebt!

Verlatingsangsttraject - Hondengedragscoach Lisse van de Groep

Reviews

Wat krijg je van mij tijdens een verlatingsangsttraject?

Verlatingsangsttraject - Hondengedragscoach Lisse van de Groep

Wat vraag ik van jou?

Verlatingsangsttrajecten

Je hebt bij mij de keuze uit drie verschillende verlatingsangsttrajecten. Hoe lang je nodig hebt om daarna zelf verder te kunnen, is per hond en per persoon verschillend. Omdat ik jou en je hond aan het begin van het traject nog niet ken, is de keuze dus ook aan jou. Elk traject is uiteraard te verlengen met 150 EUR per week, of een verlenging van een volledig traject.

Heb je een verlatingsangsttraject bij mij doorlopen, is verlengen niet echt nodig, maar wil je nog wel laagdrempelige begeleiding van mij blijven krijgen? Dan ben je van harte welkom in de verlatingsangstcommunity.

Traject 4 weken

Wat krijg je?

Kosten: 550 EUR

Meest gekozen

TRAJECT 6 WEKEN

Wat krijg je?

Kosten: 750 EUR

Traject 8 weken

Wat krijg je?

Kosten: 900 EUR

Reviews